Продукти

Предлагаме пълна гама пътнически и товарни асансьори за всички видове сгради.

 

Пътнически асансьори

Монтират се задължително във всяка жилищна сграда над 4 етажа и във всички административни сгради.

Фирмата предлага на своите клиенти изработка и монтаж на богата гама пътнически асансьорни кабини.

Панорамни асансьори

Панорамните асансьори съчетават удобство и лукс и са подходящи за хотели, административни и офис сгради
Панорамните асансьори представляват особен интерес за клиентите при съвременното строителство. Те са по-ефектни в дизайнерски аспект. Имат многообразни варианти за форма, цветове, приложения на различни решения на индивидуалните особености на сградите.

Панорамните кабини се изработват от огледална цветна или релефна неръждаема стомана. Вратите могат да бъдат прозрачни – комбинация от триплекс и неръждаема стомана. Възможни са и други комбинации от материали за кабината в зависимост от желанието на клиента, архитектурата и интериора на сградата.

Асансьорите за хора с увреждания

Предлаганите от Балкан Лифт ЕООД платформи за хора с увреждания са проектират, произвеждат и монтират съобразно изискванията по наредба №4, за достъпна среда.

Асансьорите са електрохидравлични платформи или електромеханични устройства предназначени за транспортиране както вертикално, под наклон, така и следващи линията на стълбите за жилищни и обществени сгради. Максималната им скорост е 9 m/min ( 0,15 m/s ).

Инвалидни асансьори могат да се инсталират в шахта от метални профили, която впоследствие се затваря и оформя по желание на клиента

 

Кухненски асансьори

Електрически асансьор за всякакви товари, който се доставя със собствена галванизирана метална самоподдържаща се конструкция за шахта.

Кухненските асансьори най-често се монтират в ресторанти с голяма кухня и са предназначени за пренасяне на малки товари 50 – 200 кг. На височина до 35 м. – 8 спирки. Безшумен при работа и с възможност за съчетаване по размери и цветове със сградата. Всички части на кабината и вратите на тези асансьори са изработени от неръждаема стомана.

 

Платформени асансьори

Платформените асансьори са предназначени за фабрики, производствени помещения и складове. Представляват самоносеща се метална конструкция, която не натоварва стените на сградата. За да се движи е необходимо оператор постоянно да натиска бутона за движение.

Използването на верига вместо въжета опростява системата и я прави по – надеждна. Безшумна работа, плавно тръгване и точно спиране. Не е нужно да изграждате шахта, което спестява средства и време. Не е нужно машинно помещение. Захранване 380 V трифазно или 230 V монофазно. Консумация на енергия 3 kW.

/f

Автомобилни асансьори

Автомобилния асансьор е проектиран да задоволи и най-високите изисквания при транспортиране на автомобили и хора по вертикала. Направен е от най-здравите материали.

 

Още за асансьорите

Асансьорите се проектират и изграждат съобразно европейски стандарти.

Сигурност – асансьори които тръгват с чип, такива които спират само на етажа, за който имаш програмиран чип, снимки, кратка информация.

Устройството за ограничен достъп, дава възможност да се контролира от самите собственици използването на асансьора. Подходящи за адмистративни сгради, но в много случаи по желание на клиента се монтират и в жилищни. В тези случаи задвижването на кабината се осъществява посредством програмиран чип.

Кабини

  • Български: В луксозно изпълнение,облицовка в комбинация от неръждаема стомана и ламинирани плоскости с цвят по предпочитание на клиента
  • Внос Италия: за повече лукс и комфорт на вашите сгради: галерия облицовки луксозни кабини (снимка 1) (снимка 2)
  • Задвижване: хидравлично, двускоростно
  • Декоративни панели „Скинплейт“: голямо разнообразие от декоративни тавани и подове (противоплъзгаща настилка и камък)

Изпълнение, съобразено с новите изисквания на ДИТН

Табло за управление:

  • Електронно, компютърно.