„БАЛКАН ЛИФТ“ ЕООД вече е част от „КОНЕ“ ЕООД

, Без категория

Уважаеми Клиенти и Партньори,

Информираме Ви, че „БАЛКАН ЛИФТ“ ЕООД и „КОНЕ“ ЕООД сключиха споразумение, съгласно което KONE придоби асансьорния бизнес на „БАЛКАН ЛИФТ“ ЕООД, в сила от 31.05.2021 г.

Считано от тази дата, KONE е отговорно за поддръжката на Вашето оборудване и изпълнява всички сервизни дейности. Нашата мисия е да предоставяме високо ниво на предлаганите услуги и бихме искали да Ви дадем информация за предимствата на работата с KONE.

Световен лидер в асансьорната и ескалаторна техника

KONE е глобален лидер в индустрията на асансьори и ескалатори. Компанията предлага иновативни и устойчиви решения за ново оборудване, осигурявайки безопасност и достъпност на съоръженията в експлоатация, както решения за сервиз и модернизация.

КОNЕ е основана във Финландия през 1910 г. и има над 60 000 служители и над 550 000 лоялни клиенти по cвета. Още през 1996 г. компанията представя революционната технология за асансьори MonoSpace като първия асансьор без машинно помещение, благодарение на иновативния двигател с енергоспестяваща функция.

В края на 2019 г. KONE представи глобално първата в света серия дигитални асансьори. С вградена свързаност като стандарт, KONEDX Class асансьорите са иновативна комбинация от обновен дизайн, технологии, нови функционaлни материали, приложения и услуги. На българския пазар компанията е позната от много години като ексклyзивен дистрибутор, като през 2014г. KONE Корпорация учредява собствена компания в страната – КОНЕ ЕООД. Фирмата присъства в България със своите отлични решения, които могат да подобрят усещането за плавно, комфортно, надеждно и безопасно пътуване.

Услугите по поддръжка на KONEвключват всички предимства на нашите иновативни решения, оптимизирани процеси, както и отговорна местна поддръжка и услуги за всички марки оборудване. Нашите методи за превантивна поддръжка, включващи внимателно планиране и оптимизиране на графиците за поддръжка, свеждат до минимум времето на престой при повреди, запазвайки оборудването. Решенията и процедурите на KONE осигуряват най-високо ниво на качество в услугите, като удовлетворяването на клиента и безопасността са наши главни приоритети.

Как може да се свържете с нас?

За връзка с нашето 24 – часово аварийно обслужване обадете се на

 0800 80 800

 (безплатен за страната)

Използвайте този номер, за да докладвате аварийна ситуация. За запитвания, продажби или други консултации, моля попълнете Формата ни за запитвания или намерете повече информация на нашия уебсайт.